
تور نخجوان
تور نخجوان بصورت تخصصی هر هفته روزهای سه شنبه و ایام خاص بصورت گروهی و همه روزه بصورت انفرادی با قطار و اتوبوس اجرا می گردد.این تور به لحاظ نزدیکی و تنها ۳۵ کیلومتر از مرز ایران و جاذبه های توریستی فراوان و مکانهای خرید متداول با قیمتهای ارزان و فضایی آرام و بی نظیر در شهر و داشتن موسیقی در تمامی هتلها خاطره ای خوش برای مسافران عزیز بجای می گذارد .
خدمات تور نخجوان:
این تور در هتلهای ۳و۴ و۵ ستاره با خدمات صبحانه-ناهار-شام-گشت شهری و ترانسفر و رفت و برگشت با قطار درجه یک برگزار می گردد.
هتلهای نخجوان:
هتل ۵ ستاره: تبریز (مرکز شهر-استخر-سونا-حمام ترکی-سالن بدنسازی- بیلیارد-اینترنت رایگان)

هتل ۵ ستاره دوز داق(۸ کیلومتر بیرون شهر-پارک آبی-استخر-سونا-حمام ترکی-اینترنت رایگان)


هتل ۴ ستاره: آوتو واقزال(اینترنت رایگان -موسیقی زنده هر شب)

هتل ۳ ستاره تاپ: گرند(نزدیک به مرکز شهر-اینترنت رایگان)

تور نخجوان با قطار:
تور نخجوان روزهای ۳ شنبه هر هفته بصورت گروهی با قطارهای درجه یک و مستقیم به نخجوان اجرا می گردد.
تور نخجوان ویژه ژانویه ۲۰۲۰:گروهی ویژه زانویه :۸و۹ دی
تور نخجوان ویژه تعطیلات بهمن:۸ و۲۱ بهمن
تور نخجوان ویژه نوروز ۹۹: گروهی ۲۷ و ۲۸ اسفند
تور انفرادی : همه روزه
رفت ساعت ۱۹:۳۰ و برگشت ساعت۱۴:۰۰
نرخ تور از ۱۲۵۰۰۰۰تومان به بالا (هتل ۴ ستاره)-صبحانه-ناهار-شام-گشت -ترانسفر
تور ترکیبی نخجوان و باکو :
تور فوق همه روزه از بصورت هوایی از تهران آغاز بمدت ۲ شب اقامت و سپس هوایی به نخجوان و بعد از یک شب اقامت در نخجوان با قطار به تهران پایان می پذیرد.
این تور کاملا اقتصادی و مسافرین می توانند با مبلغ کم از باکو و نخجوان دیدن نمایند.
این تور همچنین به تعداد شبهای دلخواه برای مسافرین قابل اجرا می باشد.
تاریخچه نخجوان:
در سده سوم میلادی نخجوان به همراه بخش شرقی قفقاز (آلبانیای قفقاز) تابع دولت ساسانی بود، و شاهان ساسانی مرزبانانی بر این سرزمین میگماردند. در پیکارهای میان دولتهای ایران و روم و بعدها ایران و بیزانس، نخجوان بارها مورد تاخت وتاز قرار گرفت در این سرزمین آتشکدههای متعددی وجود داشتهاست. و در این حین کلیساهایی نیز درآن منطقه بناگردید. از آثار بجای مانده از آن زمان میتوان دریافت که زرتشتیان و مسیحیان درکنار یکدیگر زندگی میکردند.
این جمهوری خودمختار براساس معاهده ترکمنچای در سال ۱۸۱۸ میلادی از ایران، و در سال ۱۹۱۸ میلادی توسط ارمنیها از خاک جمهوری آذربایجان جدا گردید اما با اعلام خودمختاری در ترکیب جمهوری آذربایجان قرار گرفته است. بعد از فروپاشی شوروی و آغاز جنگ ارمنستان و آذربایجان، ارتباط زمینی نخجوان با باکو قطع شد.
جمعیت نخجوان :
بر پایه سرشماری سال ۲۰۰۹ جمعیت نخجوان بالغ بر ۳۹۸٬۰۰۰ بوددر سال ۱۹۹۹ حدودا ۹۹٪ جمعیت ترک آذربایجانی بودند همراه با ۰٫۱۵٪ روس و ۰٫۶٪ کرد
مکانهای تاریخی نخجوان:
۱-بقعه (برج)مومنه خاتون:
این برج که در مرکز اصلی شهر قرار داشته سمبل و نماد نخجوان شمرده شده و قدمت آن مربوط قرن ۱۲ میلادی می باشد. این برج و یا بعبارتی آرامگاه به یاد بود مومنه خاتون فرماندر آن وقت که خانمی مهربان و حامی فقرا بوده بدستور همسرش احداث گردیده است ( همچون تاج محل در هندوستان که بدستور جهان شاه در اگرا واقع در هندوستان بنا شده است)
۲-غار اصحاب کهف
یکی دیگر از بناهای تاریخی نخجوان غار اصحاب کهف بوده که در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری از نخجوان واقع شده است-این غار در بالای کوه و دارای پله بوده و مکانی بسیار زیبا و جذاب برای توریستان می باشد. این منطقه مکانی مذهبی و مقدس برای نخجوان شمرده شده و مردم با دادن نذورات و قربانی در آن مکان به عبادت و نیایش می پردازند.
۳-غار دوز داغ:
این غار بطور طبیعی نبوده و ساخت آن بدین صورت که کوه نمک که در نزدیکی هتل دوزداغ بوده شکافته شده و غار پدید آمده بعلت اینکه تماما از سنگ نمک بوده بزبان ترکی غار دوزداغ نامیده شده است. همچنین این غار بعلت وجود گازهای نمک بسیار خاصیت درمانی برای بیماران تنفسی و آسم و غیره داشته و در انتهای آن بیمارستانی جهت درمان اینگونه بیماران بنا گردیده است.
موزه های نخجوان:
۱-موزه حیدر علی اف : این موزه در مرکز شهر قرار گرفته و در مورد تمامی بیوگرافی حیدر علی اف رئیس جمهور فقید آذربایجان از کودکی و خانواده بهمراه لباسها و وسایل کاری ایشان و کتب مربوطه دیدن بعمل می آید.
۲-موزه کمپلکس: شامل تمامی صنایع دستی نخجوان از گذشته تا به حال در معرض نمایش می باشد.
۳- موزه قوچ های سنگی
۴-موزه فرش
بازارهای نخجوان:
۱-بازار جهان
۲-بازار ۵۷
۳-بازار جهان الیت
۴-بازار جهان AVM
۵-بازار تجارت
خط و زبان نخجوان و واحد پول : خط جمهوری نخجوان لاتین و زبان رسمی آن ترکی آذربایجانی و واحد پول منات می باشد .
حمل و نقل در نخجوان:
در تمامی شهر هر لحظه تاکسی قابل دسترس می باشد و قیمت تاکسی ها در شهر ۳ منات می باشد
